Parador Basic 2.0 - Dub Memory broušený 1730778

Požadovaná plocha
Cena s DPH
756 Kč / m²
Cena bez DPH
625 Kč bez DPH / m²
Balení 4.46 m²
bal
Cena s DPH
3 372 Kč / bal
Cena bez DPH
2 787 Kč bez DPH / bal
Celkem
3 372 Kč
2 787 Kč bez DPH
Skladem

Specifikace

31

Popis a parametry

Popis a parametry

Kolekce Parador Basic 2.0 je kolekce vinylových podlah určených k nalepení. Z důvodu své nízké montážní výšky je vhodný pro náročné renovace a nabízí autentický vzhled dřeva nebo kamene do každého prostoru. V zimních zahradách a vlhkých prostorách vás přesvědčí svými vynikajícími užitnými vlastnostmi. Tichý a příjemně teplý od nohou, antibakteriální a hygienický. Vinyl je vysoce stabilní podlahová krytina, která se snadno udržuje a je odolná vůči vodě a je i vhodná pro pokládku na podlahového vytápění.

Celková síla 2 mm, nášlapná vrstva 0,3 mm, třída zátěže 31, metráž v balení 4,46 m2, rozměr lamely 1219 x 229 mm, bytová záruka 10 let, vhodné na podlahové topení

Jako vinyl se označují plasty z polyvinylchloridu, který je znám jako PVC. Tento plast patří k nejstarším plastům vůbec a nalezl uplatnění kromě jiného i v domácnostech nebo v medicíně. Díky těmto zkušenostem je možné, vytvořit podlahovou krytinu, která přesně splňuje požadavky kladené na moderní podlahu. Vinyl je označen značkou "Made in Germany". Vysoká kvalita Parador výrobků je zajištěna díky permanentním vstupním a výstupním kontrolám. Kontroly jsou mnohem přísnější, než vyžadují zákonné normy. Nezávadnost všech použitých materiálů je u vinylových podlah Parador samozřejmostí a zákazníci mají tak zajištěnu maximální možnou míru ochrany zdraví a životního prostředí. Z tohoto důvodu se používají pouze materiály, které byly dostatečným způsobem prověřeny, a které byly nezávislými kontrolními instituty prohlášeny za nezávadné. Vysoká kvalita a nezávadnost vinylových podlah Parador je potvrzena četnými certifikáty.

Technické údaje

Barva hnědá
Třída zátěže 31
Celková síla podlahy 2 mm
Síla nášlapné vrstvy 0,3 mm
Balení 4,466 m2
Hmotnost balení 17,68 kg
rozměr lamely 229*1219 mm
Počet kusů v balení 16
Dekor dřevo
Vhodné pro podlahové vytápění Ano
Výrobce Parador - vinylová podlaha

Příslušenství

Příslušenství

Hodnocení

Hodnocení

Tento produkt zatím nebyl hodnocen. Buďte první. Přidat hodnocení

Můžeme vám pomoci něco najít?