Parador Hydron 600 - Dub Montana bělený 1744810

Požadovaná plocha
Cena s DPH
1 081 Kč / m²
Cena bez DPH
893 Kč bez DPH / m²
Balení 1.87 m²
bal
Cena s DPH
2 021 Kč / bal
Cena bez DPH
1 670 Kč bez DPH / bal
Celkem
2 021 Kč
1 670 Kč bez DPH
dodání 7 dní

Specifikace

33

Popis a parametry

Popis a parametry

Nastupuje zcela nová generace laminátových podlah – voděodolný laminát Hydron 600. Kolekce Hydron. byla vyvinuta speciálně pro vlhké prostředí a je tedy voděodolná. I při stojaté vodě poskytuje ochranu po dobu až 24 hodin. Zaujme nejvyšší funkčností a jedinečnou kvalitou designu, který byla vytvořen ve spolupráci s renomovanými designéry.

Hydron je k dispozici ve formátu širokého prkna. Dojem realistického dřevěného designu vytváří jeho přirozená struktura. Díky této struktuře je dekor hmatatelný a struktura dřeva vypadá realističtěji. Design s 4V spárou zdůrazňuje jednotlivá prkna a přispívá k tomu, že laminátová podlaha připomíná podlahu ze skutečného dřeva. Zvýšená vodivost laminátové podlahy Parador Hydron snižuje elektrostatický náboj podlahy. Rozměrově stabilní podlaha má také impregnaci hran po celém obvodu jako záruku spolehlivé ochrany proti bobtnání.

Laminátová podlaha Parador Hydron je vhodná pro pokládku na podlahové topení a chlazení. Patentovaný CLICK mechanismus se zámkem SafeLock® PRO umožňuje bezpečnou a snadnou pokládku. Pro soukromé použití je na podlahy této produktové řady poskytována doživotní záruka výrobce (podle záručních podmínek společnosti Parador). Záruční doba (podle záručních podmínek Parador) pro komerční použití je deset let.

Celková síla 9 mm, třída zátěže 33, metráž v balení 1,87 m2, rozměr lamely 1285 x 243 mm, doživotní bytová záruka, komerční záruka 10 let, vhodné na podlahové topení

Technické údaje

Barva hnědá
Třída zátěže 33
Celková síla podlahy 9 mm
integrovaná podložka ne
podlahové topení vhodné
Tepelný odpor 0.07 m²K/W
obvodová V-spára ano
záruka Bytová – doživotní
Výrobce Parador - laminátová podlaha

Příslušenství

Příslušenství

Hodnocení

Hodnocení

Tento produkt zatím nebyl hodnocen. Buďte první. Přidat hodnocení

Můžeme vám pomoci něco najít?